WIHA в БЪлгария

професионални инструменти, които работят за вас

WIHA 

Повишава Вашата Ефективност

Намалява Вашите Разходи

Грижи се за Здравето ви

В световен мащаб това е един от малкото производители на ръчни професионални инструменти – отвертки, клещи, битове и др., които покриват най-високите изисквания за качество. За това свидетелстват и многобройните награди.

Wiha разработва своите инструменти с помощта на специалисти от различни области като обръща огромно внимание на качества като ергономия, функционалност, стабилност, дълъг живот и износоустойчивост.

Предимства

WIHA България 2
WIHA България 3
WIHA България 4

С WIHA имате винаги точния инструмент

WIHA повишава вашата ефективност

Ергономичност от WIHA с грижа за вашето здраве

как wiha ви помага във вашата работа

Отговорът е лесен – по много начини. WIHA е немска семейна компания, основана преди 75 години!, която от доста време вече оперира не само в рамките на Европа, но има сериозно пазарно присъствие и на още два континента – Азия и Северна Америка. Какво означава това за вашите инструменти? Фирмата разполага с огромен ресурс за разработка и приложение на нови

производствени технологии и материали. Този ресурс, който е безкраен източник на иновативност, в комбинация с опита, който компанията е натрупала, се трансформира в революционни решения, които повишават функционалността на инструментите. WIHA е многократен носител на наградите за дизайн Red Dot Design Award и iF Product Design Award за 2012, 2013, 2014, 2015.

WIHA България 5

Богат асортимент

С безкрайния набор от всякакъв вид професионални инструменти вие имате винаги правилния подръка – специфична отвертка, клещи или бит накрайник. Използвайте комплектите, съдържащи всички видове и размери, за да повишите вашата производителност!

виж тук
WIHA България 6

Ергономичен дизайн

Инструментите имат ергономична геометрия, която води до лесно боравене с тях, което от своя страна намалява степента на физическа умора и съответно резултира в по-висока ефективност при работа. Използвайте инструменти, които не натоварват ръката ви!

WIHA България 7

Тест на 10 000 V

Всички изолирани инструменти за работа с електричество подлежат на изключително висок контрол. От всяка партида се тестват определени бройки при следните условия – инструментът стои 24 часа във вода и веднага, след като се извади, върху него бива приложено напрежение 10 000 V в рамките на 3 минути!

виж тук
WIHA България 8

Серия SLIM – изолирани тънки инструменти при ограничен достъп

Изолираните инструменти от серията Slim стигат безпроблемно до труднодостъпните места. Освен, че ви „развързват ръцете“ в такава сложна ситуация, ви осигуряват и 100% изолация при работа с електричество.

С WIHA СПЕСТЯВАТЕ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ И ОПТИМИЗИРАТЕ БЮДЖЕТА СИ

Всички ръчни инструменти се изработват от висококачествена инструментална стомана C 70 или хром-ванадий-молибденова стомана, която отговаря на най-високите стандарти за качество. По тази причина те са изключително износоустойчиви и имат много дълъг експлоатационен период.

Именно заради това отпада нуждата от често закупуване на инструменти и това води до спестяване на разходи, което пък води до оптимизация на вашите бюджети. Печелите, ако инвестирате в качествени инструменти, които не се счупят и ще ви служат дълги години!

WIHA ПРЕДОТВРАТЯВА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Компанията инвестира постоянно в разработка на инструменти, които чрез своя ергономичен дизайн значително намаляват натоварването на ръката и съответно значително облекчават работата ви. По този начин се предотвратяват някои тежки професионални заболявания.

За пръв път в световен мащаб производител на инструменти получава AGR сертификат (2016) – лекари специалисти препоръчват използването на съответния продукт за предотратяване на проблеми с двигателния апарат и гърба. Това отличие означава огромно признание в медицинския свят.

wiha е абсолютен новатор

Технологията BiCut увеличава с 200% силата на рязане при клещите странични резачки

Чрез натискане на копче върху клещите влизате в режим BiCut за рязане на изключително твърди материали. Този режим намалява приложената сила два пъти, което означава много по-малко натоварване върху мускулатурата на ръката.

WIHA България 9

DynamicJoint – асиметричното съотношение на челюстите при клещите намалява усилието при разяне до 40%

Иновативното решение за асиметрично разпределение на челюстите позволява да се намали приложеното усилие при рязане до 40%. Голяма част от инструментите на Wiha от новата серия имат DynamicJoint челюсти.

WIHA България 10

Технологията TriCut комбинира 3 инструмента в 1

Както името само говори, TriCut технологията при клещите обединява три функции в един инструмент – разане, сваляне на изолация, оголване на кабели. С тази комбинирана технология оптимизирате времето и разходите си.

От една страна времето за работа намалява, тъй като отпада необходимостта от постоянна смяна на инструмента, а това е особено важно при работа в тесни пространства или пък на стълба, a от друга страна купувате един инструмент вместо три. А в тази връзка по никакъв начин не е за подценяване факта, че теглото на вашия работен куфар също намалява.

WIHA България 11

OptiGrip при комбинирани клещи позволява триточково захващане на материала

Новата технология OptiGrip представлява промяна в геометрията на челюстите при комбинираните клещи, което позволява захващане на материала в три точки.

Така получавате оптимален захват, което ви гарантира, че материалът, с който работите, няма да се изплъзне или огъне. OptiGrip ви дава максимална стабилност дори при широко отворени челюсти на клещите като същевременно намалява значително приложената сила при работа. Всичко това в комбинация улеснява работата ви в огромна степен.

WIHA България 12