Карбофлексни дискове за рязане NKG tools

Карбофлексни дискове за рязане на метал

 

Новата серия карбофлексни дискове за рязане NKG tools

 

Карбофлексни дискове с марката NKG tools вече могат да бъдат закупени онлайн или от физическия ни магазин на ул. Гео Милев 30. Много се радваме да обявим, че най-накрая ще можем да предложим на пазара продукт, който е с изключително съотношение цена-качество!

Карбофлексни дискове за рязане на метал 2

Пуснахме тестова версия преди няколко месеца и с гордост обявяваме, че тя беше много добре приета от нашите дългогодишни клиенти и съответно резултатът от това е първата серия карбофлексни дискове за рязане на метал с марката NKG tools в нашия магазин. Тестовата версия беше „изядена“ като топъл хляб като за нея получихме от клиенти супер добри отзиви. Качеството на новата серия е на същото ниво – цената също.

Карбофлексни дискове за рязане на метал 3

А сега малко данни за самите дискове за рязане. Ще можете да закупите карбофлексен диск за метал, с който може да се реже стомана, чугун и други черни метали, както и карбофлексен диск за инокс, който реже неръждаема стомана, стомана, алуминий, чугун и др.

Характеристиките, които ги отличават от стандартните дискове на пазара в този клас, са 30% по-висока производителност, минимално загряване при работа, супер остри режещи ръбове, много висока износоустойчивост, намалени вибрации при работа и минимални загуби на материал. Дисковете за метал са произведени от висок клас кристален алуминиев оксид, а дисковете за инокс от висок клас бял корунд и монокристален корунд. 

Запознайте се с техните характеристики, тествайте и ще останете изключително доволни!