Посетете новия онлайн магазин NKG tools за ръчни инструменти и консумативи

NKG tools онлайн магазин за ръчни инструменти и консумативи

Онлайн магазин NKG tools за качествени ръчни инструменти

 

Онлайн магазин NKG tools отвори дигиталните си врати. Вече можеш да поръчваш ръчни инструменти от най-висок клас освен по телефона и във физическия ни магазин, и онлайн, без да губиш ценно време! Ние ще ги доставим възможно най-бързо. А ако направиш поръчка над 49.99 лв., ще ти я доставим БЕЗПЛАТНО!

Ако все пак си от онзи тип хора, които винаги искат да пипнат стоката, да я хванат в ръка и разгледат от всички страни, да я „усетят“, както се казва, то можеш да ни посетиш във физическия ни магазин на ул. Гео Милев 30. Едни симпатични момчета ще те консултират какво е най-подходящо за твоя случай и ще ти предложат най-добрия ръчен инструмент. Както знаеш, изборът на качествен инструмент е особено важен, когато работата трябва да бъде свършена добре. А тя винаги трябва да се върши добре!

Ръчните инструменти, които ще откриеш тук, са от най-високо качество и на доказали се през годините водещи европейски производители. Ние вярваме, че предлагаме отлично съотношение цена-качество, и в това можеш сам да се увериш като посетиш отделните категории в онлайн магазина:

 

Какво предлага онлайн магазин NKG tools?

 

От съвсем скоро обогатихме продуктова си гама и с инструменти, които се произвеждат под нашата марка NKG tools. Решихме да разработим собствена серия продукти, които отговарят максимално на мотото, в което вярваме, а именно да доставяме качествени професионални инструменти на много добра цена. NKG tools зарежда отвертки и дискове за ъглошлайф за общо ползване.

Една вметка – обръщаме ти внимание на това, но ти го знаеш със сигурност, защото си професионалист, че е от особена важност във всяка ситуация да имаш правилния инструмент. А още по-важно е той да е качествен! По две причини – ще спестиш време и разходи.Използването на качествени инструменти пести време, защото производството му се опира на иновативни технологии, които водят до по-висока ефективност и съответно крайният резултат е съкращаване на времето за работа. А пести разходи, защото е произведен от висококачествени суровини, които гарантирано водят до дълъг живот на инструмента и съответно той се ползва години наред. За теб това означава, че оптимизираш бюджета си като не се налага да подменяш инструментите си заради повреди и счупвания. Е, ние препоръчваме да използваш качествени инструменти и ще установиш, че си заслужава.

Обръщаме специално внимание на това, че стартираме разпродажба до изчерпване на количествата на множество продукти от различни висококачествени брандове. Сигурни сме, че ще намериш подходящия инструмент за твоите нужди.

 

Как да поръчвате в онлайн магазин NKG tools?

 

В онлайн магазин NKG tools може да се пазарува бързо и лесно. Избираш необходимия размер на инструмента от падащото меню под името на продукта „избиране на възможност“ и натискаш бутона „добавяне в количката“. След като си избрал всички продукти, които искаш да купиш, отваряш количката (иконката на кошницата горе вдясно до търсачката над менюто) и попълваш информацията за доставка, адрес и начина за плащане. След това пускаш поръчката с бутон „поръчай“. Засега при нас се плаща само с наложен платеж и банков превод (плащане при доставка), но в бъдеще предвиждаме да включим и други начини за разплащане. Доставяме с фирма СПИДИ. Ако имаш специално желание да се достави с друг куриер, ще трябва да заплатиш сам стойността на доставката и поръчката трябва да е направена по телефона или по имейл.

Едно много голямо удобство, което сме подготвили за теб, е списъкът с любими продукти. Можеш да добавяш продукти в списък с любими такива. Това се прави от иконката червено сърце, която се визуализира като минеш през снимката на продукт с мишката и и го натиснеш. Тогава продуктът се добавя. Какво е предимството при ползването на такъв списък? Ами можеш всеки продукт, който ти хареса да го включиш в списъка и после директно от него да го поръчаш.

В заключение ще те посъветваме да проверяваш редовно в категория „нови продукти“ и „избрано от екипа“ в долната част на главната страница, защото ние ще разширяваме тепърва продуктовата си гама с много интересни предложения.

P. S. Още един съвет, запиши за нашия е-бюлетин, за да можем да ти пращаме редовно актуална информация за оферти, намаления, нови продукти и вземи ПРОМОКОД за 15% отстъпка при първа покупка.