BMI

нивелири, изработени с немска прецизност

BMI

Удароустойчиви Либели

Край на Двойното Мехурче

Оребрен Профил 1.5 – 2.3 мм

Нивелирът с марката BMI е задължителен за всеки майстор любител и в много по-голяма степен за всеки професионалист, който държи на прецизната работа. Ние вярваме, че тя е резултат не само от лични умения, но също и от използването на точния и надежден измервателен уред.

Подборът на качествен инструмент винаги вдъхва доверие и показва компетентност. Уверяваме ви, че можете да разчитате на нивелирите BMI.

BMI е семейна фирма, която произвежда всякакъв тип нивелири, в т. ч. професионални и лазерни нивелири, мастари и други високотехнологични измервателни уреди с доказан произход – на всеки инструмент ще откриете надпис MADE in GERMANY. И така вече повече от 60 години.

Следва тази концепция, защото вярва, че само така може да упражни нужния контрол върху качеството на продукцията. А то е наистина много високо!

предимства

BMI нивелири 2
BMI нивелири 3
BMI нивелири 4

Made in Germany!

Удароустойчиви либели

Край на двойното мехурче

как BMI ви помага във вашата работа

Производствената база се намира в Херсбрук, Северна Бавария и оттам излизат едни от най-качествените нивелири, които можете да откриете на нашия и европейския пазар.

Всички усилия на производителя, базиращи се на традиция, но и на новите технологии, са насочени към удовлетворяване на най-високите изисквания на професионалисти, но същевременно

и на майстори-любители по отношение на приложение и точност на съответния уред. BMI прилага изключително иновативни идеи при производството на професионални нивелири.

За това свидетелстват над 40 патента, а също и сертификати за качество, които има BMI. Фирмата се гордее, че винаги може да предложи правилния нивелир за всяко приложение.

BMI нивелири 5

Удароустойчиви, ултразвуково заварени либели

Преди 30 г. за първи път прилагат ултразвуковото заваряване на либелите. А по-късно започват да ги произвеждат и от нечуплив материал. Можете да сте сигурни, че при удар либелите няма да мръднат от мястото си заради начина на поставяне, а и освен това няма да се счупят.

BMI нивелири 6

Патент за лазерно маркиране на либелите

Нивелирът EUROSTAR 690 няма маркировка върху либелата преди да се сглоби изцяло. Веднага след като се сглоби, компютър отчита мястото на мехурчето и с лазер нанася изключително прецизно маркировката на равни отстояния от краищата му. Върху този процес BMI имат международен патент. За улеснение при работа либелата има допълнителна резка за 2% наклон.

BMI нивелири 7

Край на двойното мехурче в либелите

Голяма част от нивелири се произвеждат с кръгла либела, която слага край на неприятния момент с двойното мехурче в нея. Материалът, от който е изработена, е с антирефлексно покритие и не отразява светлината, така че да пречи на работата. Друго предимство на кръглата либела е нейният „увеличаващ“ ефект, който води до по-лесно отчитане на резултата.

BMI нивелири 8

Удароустойчиви гумени капачки

Всички нивелири се произвеждат с гумени удароустойчиви капачки, които са монтирани в двата края на уреда. Те поемат вибрациите при изпускане и по този начин предпазват уреда от наранявания и което е особено важно от деформация на профила.

видове профили

Нивелирите BMI се произвеждат от различни по размер профили, но всички те притежават едно качество – висока устойчивост на усукване. Дебелината на профила варира от 1,5 мм до 2.3 мм за различните модели, но Robust и Highprecision са двата модела с най-стабилния 4 камерен профил. Случва се инструментът да падне или да го изпуснете – една от причините нивелирът да не

се деформира са гумените капачки, които поемат вибрациите от удара, а другата се крие в дебелината на самия профил2 мм и неговото оребряване от вътрешната страна, които резултират в конструктивна здравина. По тази причина ние гарантираме дълъг живот на нивелира, а което е още по-важно – дълготрайното точно замерване с уреда.

РАЗМЕРИ

BMI нивелири 9

EUROSTAR

20 x 50 мм/ 1.5 мм

BMI нивелири 10

SUPERSTAR

20 x 50 мм/ 1.8-2.3 мм

BMI нивелири 11

ROBUST

75 x 26 мм/ 2.0 мм

BMI нивелири 12

HIGHPRECISION

75 x 26 мм/ 2.0 мм

ТЕГЛО

EUROSTAR

550 г/м

SUPERSTAR

680 – 840 г/м

ROBUST

1060 г/м

HIGHPRECISION

1340 г/м

модели

BMI нивелири 13

EUROSTAR

Оребрен профил с тегло – 550 г/м

дебелина на профила 1.5 мм

профил 20 х 50 мм – елоксиран алуминий

допълнителна маркировка  за 2% наклон

Виж тук
BMI нивелири 14

SUPERSTAR

Оребрен профил с тегло 680 – 840 г/м

дебелина на профила 1.8 – 2.3 мм

профил – 20 х 50 мм

Виж тук
BMI нивелири 15

ROBUST – премиум клас

Оребрен профил с тегло 1060 г/м

дебелина на профила – 2.0 мм

4 камерен профил, устойчив на усукване

профил – 76 х 26 мм

Виж тук
BMI нивелири 16

HIGHPRECISION – без аналог

Оребрен профил с тегло 1340 г/м

дебелина на профила – 2.0 мм

най- стабилният 4 камерен профил

профил – 76 х 26 мм

Виж тук