Ние сме NKG tools.

директен внос на ръчни инструменти и консумативи

Кои сме ние?

От нас можете да купите висококачествени ръчни инструменти – нивелири, мастари, клещи, отвертки, свредла, ролетки, самозалепващи продукти, дискове за рязане.

Виж тук

Ние се надяваме да бъдем вашият избор, ако търсите качествен ръчен инструмент! Радваме се, че сте тук в нашия онлайн магазин, където можем да ви предложим първокласни продукти на водещи марки в областта. Вярваме, че с нашия опит ще бъдем от полза.

Ако се нуждаете от консултация, нашият екип е винаги насреща, обадете се на 02/9713402! А най-добрата новина е, че тези инструменти, повечето от които професионални, достигат до вас директно от производителя, което означава, че ще ги получите на най-добрите възможни цени!

Какво предлагаме

Над 20 години професионален опит

NKG tools (2017) е онлайн магазинът на фирма, основана през далечната 1995 г. Дейността си фирмата започва с директен внос на марките KEIL, WIHA, KERN и FIX-o-MOLL, които произвеждат съответно висококачествени свредла, клещи и отвертки, диамантени дискове и самозалепващи продукти.

Впоследствие разширяват продуктовата гама като започват съвместна работа и с други големи производители от Западна Европа като BMI нивелири и мастари, Komelonролетки, WORX – ръчни пробивни инструменти и RÖHM – патронници.

NKG tools – диамантени дискове и отвертки

Гордеем се също така, че именно тук на последно място, но не и по важност, можем да представим нашата нова марка NKG tools, която е специална собствена разработка. Защо е специална? Защото тук успяхме да реализираме усилията си да предложим качествен инструмент на страхотна цена!

Дълго време работихме над това и резултатът вече е налице – отвертки и диамантени дискове от най-висок клас с марката NKG tools. Без значение дали сте професионалист или майстор-любител ще останете доволни, ако ни се доверите.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Доставяме до всяка точка на страната с куриерска фирма Speedy безплатно (с Еконт по желание на клиента само при поръчка по телефона и сътоветно ще трябва да поемете таксата за доставка), ако поръчката е на стойност над 49.99 лв. Бихте могли да изискате информация за номер на товарителница и след това бързо и лесно да проследите поръчката си.

Лесно връщане на стоките

Ако някой от продуктите, които сте закупили от нашия онлайн магазин, не отговаря на вашите очаквания или изисквания, или има проблем с него (дефектна стока), имате право в рамките на 15-дневен срок от покупката да го върнете обратно при нас. Това важи за абсолютно всички продукти, доставяни в рамките на цяла България.

НАШАТА МИСИЯ

Винаги сме се ръководели от принципа  „доставяме продукти с оптимално съотношение „цена-качество“. Вярваме, че този подход превръща нашите клиенти в лоялни клиенти.

Вижте нашата продуктова гама
NKG tools директен внос на ръчни инструменти 2

В какво сме добри

Оптимални цени

Предлагаме най-добро съотношение цена качество продукти.

Складови наличности

Огромна складова наличност, даваща възможност за бърза реакция

Широка продуктова гама

Разнообразна продуктова гама

Един доставчик

Можете да закупите всички инструменти, от които имате нужда от едно място, тъй като разполагаме с богата продуктова гама.

Лесна комуникация

Поръчайте на телефон 0899 00 88 99 или онлайн и всички артикули ще бъдат доставени навреме.

Високо качество на артикулите

Работим само с производители, които са лидери в своята област и гарантираме за високото качество на нашите продукти.

Направете едрово запитване

Не се колебайте да започнете съвместна работа с нас! Обадете се на телефон 0899089089 и с някой от нашите специалисти можете да договорите всички условия, при които да закупувате едрови количества от нашите продукти.

Направете заявка днес и тя ще бъде изпратена по куриер още същия ден с икономична или експресна доставка. В рамките на гр. София наш служител ще я достави до 1 работен ден, тъй като всички продукти, които предлагаме, се поддържат на склад.