Двойнозалепваща лента за огледала 5 м fix-o-moll

5.99 лв.

Супер здрава двойнозалепваща монтажна лепенка за огледала 5 м х 19 мм за домакинството, офиса, хоби дейности

27 налични

Код: 4500 Категории: ,