Супер здраво тиксо прозрачно FIX-O-MOLL Power repair tape premium

5.99 лв.

Супер здраво тиксо дължина 10 м х 50 мм широко за домакинството, офиса, хоби дейности, прозрачно

27 налични

Код: 1050-00 Категории: ,